06 - 291 293 98 info@shelleybrandon.nl

‘Als kind wist ik exact wat ik later wilde ‘worden’. Er was geen speld tussen te krijgen. Elke test op school vulde ik (on)bewust zo in dat altijd dat beroep naar voren kwam. Ik moest en zou naar die ene school en dan later het familiebedrijf overnemen. Tenminste dat zat in mijn hoofd en liep dus anders …

De opleiding waar ik perse naar toe wilde was tof, gezellig en ik kon mijn creativiteit er in kwijt. Daarna door naar de beroepsopleiding. Na een paar maanden zat ik op het randje van schorsing… deze studierichting bleek toch niet mijn ding. De opleiding vond ik saai, werd vanuit de opleiding voor mijn gevoel niet begeleid en was daardoor niet meer gemotiveerd. Voelde me als het dobberende bootje op de oceaan. En dus ook snel klaar ermee.

Maar ja wat dan? Geen idee wat. Mijn toekomst was nog onbeschreven. Wat een mogelijkheden ineens. Ik had me uiteindelijk ingeschreven bij een opleiding voor omscholing, zodat ik daarna een gerichtere opleiding kon doen met uiteindelijk een diploma. En tijdens die opleiding gebeurde het. Een stage kwam op mijn pad waar ik na de studie ook in dienst mocht komen. Daar heb ik de kansen gepakt en gekregen, met fijne begeleiding en zo mezelf verder kunnen ontwikkelen’.  

Richting

Als jongere is het belangrijk om te onderzoeken welke richting bij je past. Wie je bent, waar je goed in bent. Welke studierichting en beroep bij je past. De een kiest voor een tussenjaar om dat te ontdekken, de ander volgt verschillende opleidingen. Logisch, want niet ieder mens is hetzelfde. Wat ook helpt in je ontdekkingstocht zijn mensen in je omgeving die je motiveren en stimuleren om jezelf te ontdekken, je kwaliteiten en talenten, je ideeën. Zoals je familie, leraren, leertrajectbegeleiders, mentoren en/of coaches.

Toekomst

Door studie, stages en later een baan doe je mooie ervaringen op, ontdek je waar je goed in bent en waar je vooral plezier uit haalt. Dat je elke dag mag doen waar je blij van wordt.

Want wanneer zijn we eigenlijk uitgeleerd? Wie zegt dat je je hele leven het zelfde moet blijven doen? Dat het te laat is om te ontdekken? Welke keuze zou je nu kunnen maken als je dat zou willen?

Hoe verder?

Maak gerust een afspraak voor een sessie of kennismaking wanneer bovenstaande herkenbaar voor je is en verder wilt vanwaar je nu tegen aan loopt. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

Shelley Brandon

Licensed NLP Coach™ en hypnotic practitioner

Wil je ook een specifiek probleem, thema of vraag behandeld zien? Laat het me weten.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This