06 - 291 293 98 info@shelleybrandon.nl

Rozina, MBO Amersfoort docent (workshop Doelen stellen)

Shelley Brandon heeft aan mijn I4U studenten de workshop doelen opstellen aangeboden. De groep bevatte 20 studenten in de leeftijd van 16 – 20 jaar.  Tijdens de workshop heeft Shelley gebruikt gemaakt van verschillende werkvormen om aan de behoefte van iedere student te voldoen. Ze begon met een korte uitleg over de workshop. Hier opvolgend vroeg ze direct input van de klas. Ze is geïnteresseerd in de studenten en wil weten wat het begrip bij ze opwekt. Complimenteert ze en moedigt ze aan om mee te denken. Niets is fout… Daarna mochten de studenten zelf nadenken over welke doelen zij graag zouden willen bereiken. Dit mocht van het opzetten van een kledinglijn tot het regelmatig naar de sportschool gaan. In dit geval waren de studenten vrij om na te denken wat ze in het leven allemaal zouden willen bereiken. Shelley werkt met een vijf stappenplan wat een houvast biedt aan de studenten om een leerdoel behapbaar te maken. Stap 3; wat geeft je energie mochten de studenten op een creatieve wijze uitbeelden. De studenten deden goed mee en vonden het prettig dat er veel afwisseling in de workshop werd aangeboden. De studenten in mijn klas hebben vaak een korte spanningsboog, maar bij deze workshop waren ze van begin tot eind geboeid en wilde ze mee doen.

Gulsen (deelneemster Workshop ‘Ontdek de Magie in jezelf’)

Het was voor mij erg leerzaam om stil te staan bij mijn leerdoelen. Er was een goede sfeer. De houding en aanpak van Shelley is vriendelijk en duidelijk.

J. (17)

‘Omdat ik mij al een tijdje een beetje naar en onzekerder voelde. Daarnaast gingen mijn ouders scheiden en dat was de druppel om hulp te zoeken. Shelley heeft me geholpen met vervelende (niet echte) gedachtes uit m’n hoofd halen en me zekerder voelen. Ook was zo’n sessie heerlijk om al je gedachtes op een rijtje te krijgen en de rest van de week er weer tegenaan de kunnen. Ze is echt een heel lieve vrouw en je mocht haar ook altijd tussendoor appen of bellen als je je niet goed voelt. Ik heb heel veel aan haar gehad!’

J. (17)

‘Ik ben blij dat ik een paar sessies heb gehad, ik had niet door dat ik een beetje begeleiding nodig had tot op het moment dat ik de begeleiding kreeg. Je hoeft je niet te schamen als je ondersteuning zoekt, het was fijn dat iemand me hielp alles op een rijtje te zetten.’

Elise (17)

Door de steun van Shelley ben ik bewuster gaan denken. Ik vond het altijd moeilijk om stappen te zetten en heb geleerd om eerst na te denken waarom ik deze stap wil zetten en voor wie ik dat doe en wat me daarin tegenhoudt om het niet te doen. Ook heb ik geleerd dat de weg naar het doel belangrijker is dan het doel zelf. Ik heb ook geleerd om anders tegen situaties aan te kijken, bijvoorbeeld met het geven van presentaties waar al de ogen op jou gericht zijn d.m.v. de negatieve stem in jezelf uit te zetten en aan het moment te denken waar je heel trots op je zelf bent geweest. Door deze coaching heb ik rust in mezelf gevonden.

Fleur (28)

Ik heb de sessies met Shelley als zeer prettig ervaren. Shelley is heel rustig en neemt echt de tijd voor je, dit gaf mij ook de rust om in mijzelf te kruipen, en op zoek te gaan naar de antwoorden die ik nodig had. Ik durf dankzij haar meer voor mijzelf te kiezen en mijn eigen keuzes ook door te zetten. Ik ben onlangs mijn eigen bedrijf gestart en ik voel me vrij maar tegelijkertijd ook sterk om dit te doen. De coaching van Shelley heeft mij daar zeer bij geholpen!  Website Fleur

Mariska (21)

‘je laat me zelf kiezen of ik wil wandelen, welke berg ik dan wil en hoe ik die wil bewandelen, ik ben degene die wandelt en jij wandelt mee, niet andersom. Je geeft me de vrijheid, zonder oordeel!’ Wat ik zelf leer is om de berg niet te zien als iets enorms, maar als een uitdaging en ik leer nu juist om daar helemaal niet over na te denken en alleen te genieten van alles wat ik onderweg tegenkom. Het gaat niet om het behalen van de top, maar de reis er naar toe, anders kan je namelijk gewoon met een kabelbaan omhoog ;)’.

Sabine (44)

Ik heb mijn sessies met Shelley als heel prettig ervaren. Zij kijkt heel goed naar wie jij bent en hoe je in je vel zit als je op afspraak komt. Zo kan het plan dat ze die dag met je had ineens helemaal anders lopen. Gewoon omdat ze dan aanvoelt en begrijpt dat het die dag misschien gewoon even helemaal anders moet. Shelley is heel rustig en flexibel. Zij heeft mij laten inzien dat ik bewuster om kan gaan met dingen en daadwerkelijk te voelen en beleven. Dank je wel Shelley.

Erik (46)

Shelley….een vrouw een persoon die mij getriggerd heeft bij een eerste ontmoeting om weer mezelf te kunnen worden (zijn). Mijn leven gaat op rolletjes en dacht dat ik samen met mijn toenmalige vrouw oud zou worden tot er in 2012 voor mij plotseling iets veranderde in mijn leven.  Een scheiding, die me in de eerst weken zwaar viel. Al heel snel de draad op gepakt en erop uit gegaan om nieuwe mensen te leren kennen. Fantastische tijd gehad,  en een geweldige vrouw leren kennen waar ik nu mee samen ben. Mijn leven veranderde heel snel doordat ik een andere baan had gevonden en daardoor kon verhuizen. Ik ontdekte dat het allemaal ook anders kon, en was mezelf in de afgelopen jaren in mijn vorige leven (zo zie ik het) kwijt geraakt. Dan kom ik tijdens mijn werk in contact met Shelley en vind ik haar op Linkedin en Facebook en zie dat ze een eigen site heeft op internet voor coaching en begeleiding. Al snel een afspraak gemaakt om kennis te maken waarbij bij ik geïnspireerd raak door haar manier van aanpak. We gaan een traject in van een aantal sessies om weer op zoek te gaan naar mezelf, mezelf zijn thuis maar ook op mijn werk.  Dit heeft op mij zo’n positief effect dat de mensen in mijn omgeving opvalt dat ik goed in mijn vel zit en alles aan kan.  Dat laatste was altijd mijn valkuil, doordat ik alles aanpakte en bijna ten onder ging op mijn werk. Nu na de sessies met Shelley voel ik me super, enthousiast, blij en functioneer ik op mijn werk weer zoals ik wil. Shelley…..bedankt!

Pin It on Pinterest

Share This