06 - 291 293 98 info@shelleybrandon.nl

Jongeren Coaching

Ontdek wat je nog nodig hebt!

Online coaching en begeleiding

Online coaching en begeleiding voor jongeren en jongvolwassenen. Want soms loopt het even niet zoals je wilt of het gepland had. Misschien had je een andere uitkomst verwacht of dreigt de situatie zelfs (bijna) uit de hand te lopen. Het kan ook zijn dat je antwoord wilt op een vraag of een oplossing voor een probleem. Of dat het juist goed gaat en je zoekt een manier om dat vast te houden. Wat je vraag of situatie ook is, je bent van harte welkom!

Ontdek Wat je nodig hebt, Waarom en vooral Hoe je weer verder kan.

Coaching

Ontdek wat je nog nodig hebt

Tarieven

Ontdek de verschillende opties

Wie

Lees meer over de coach

Eerst zelf aan de slag?

Dat kan! 5 lessen met de juiste vragen en tips die je helpen bij het stellen en bereiken van je doel. Voor wanneer je zelf eerst zelf aan de slag wilt, op elke moment van de dag, wanneer het jou uitkomt.

Doelen stellen mini cursus Shelley Brandon Coaching

Op zoek naar Associatiekaarten?

De Associatie kaarten set bestaat uit 50 kaarten van 10×10 cm (350grams). De set bevat diverse afbeeldingen, zoals natuur, dier en voorwerpen. Verpakt in een handig bewaardoosje (kraft).

Er zijn meerdere sets en bevatten ieder 50 unieke verschillende afbeeldingen. De sets zijn geschikt om te combineren.

De kaarten kunnen onderdeel uitmaken van een (coach)gesprek met een of meerdere personen. Zoals tijdens een kennismakingsronde bij een training, workshop of individuele gesprekken. Het maakt het onder andere mogelijk om datgene, wat nog lastig is om over te praten, onder woorden te brengen en daardoor bespreekbaar te maken.

Ook goed in te zetten als werkvorm bij bijvoorbeeld intervisie, kennismaking nieuwe groep, evaluatie trainingen, doelen stellen bij workshops en trainingen, enz.

De Associatie kaarten worden voornamelijk gebruikt door trainers, coaches en procesbegeleiders binnen het bedrijfsleven en het onderwijs.

Klik hier voor de shop

Pin It on Pinterest

Share This