06 - 291 293 98 info@shelleybrandon.nl

Wil je zelf een oplossing vinden voor een probleem? Wil je heldere doelen stellen en weten hoe je ze bereikt? Wil je weten hoe je dat kan doen? 

Maak dan kennis met de OplosWaaier!

Deze praktische tool is geschikt voor (jong)volwassenen. De OplosWaaier stelt je de juiste vragen om eerst zelf aan de slag te gaan. Praktisch, creatief en snel.

Deze set is ook geschikt om als ouder of professional (zoals leraar, therapeut, jongerenwerker of kindercoach) het gesprek met elkaar aan te gaan. De OplosWaaier is een creatief hulpmiddel dat ingezet kan worden om het doel en hulpvraag helder te krijgen èn te behalen. Een leuke en laagdrempelige manier om de Magie in jezelf en de ander te ontdekken!

Wil je de OplosWaaier ook in huis? Dat kan!
De OplosWaaier is vanaf nu te koop voor slechts € 5,95 (incl. 21% BTW). Bestellen kan via deze link
Wil je meerdere exemplaren voor bijvoorbeeld in je praktijk? Het afnemen van meerdere exemplaren is ook mogelijk. 

Workshop
Kennis maken met de OplosWaaier kan ook tijdens de workshop Ontdek de Magie in jezelf. Je ontdekt via verschillende stappen van de OplosWaaier wat je doelen zijn en hoe deze eruit zien op het moment dat ze worden behaald. Om dat vast te leggen gaan we aan de slag met allerlei materialen. Het resultaat neem je mee naar huis, samen met de OplosWaaier! Voor de volgende datum, klik hier.

Pin It on Pinterest

Share This